Omar Eliassi, Kevin Makin, Idris Eliassi & Mostafa "Musse" Mohammadzada

Matchens lirare:
Diako Eliassi

Kommentar ifrån assisterande tränaren Peter Engman:
" - En lite avvaktande match inlednings och innan matchen har hunnit sätta sig ordentligt så får Lindsdal en hörna som de nickar i mål, 0-1.. Kalmar City tar sedan över matchen och har betytligt mer boll än hemmalaget, inga direkt heta målchanser skapas, men ett par halvchanser och det känns som det är någonting på gång.. Kalmar City får sedan frispark ett par meter utanför straffområdet, fram kliver lagkapten Azad Eliassi och skjuter in kvitteringen, 1-1! Kalmar City är bättre i den första halvleken, man skapar halvchanser varje gång det är fast situation och det känns farligt flera gånger, men halvleken slutar oavgjort, 1-1! Andra halvleken börjar som den första, lite avvaktande.. "Musse" gör en kanonräddning på ett distansskott ett par minuter in i halvleken, på en av Lindsdals få riktigt bra målchanser sett över hela matchen.. Kalmar City skapar inte heller jättemycket som är superfarligt, men det är Kalmar City som har mest boll och skapar mest halvlägen, förutom under 15-20 minuter i mitten av andra halvlek då Lindsdal har mer boll och trycker på! Några heta målchanser skapar de egentligen inte dock, det har bara lite mer boll under en period, utan att direkt göra speciellt mycket med den.. Det är en jämnare andra halvlek än den första, men Kalmar City avslutar bäst och har ett par lägen att avgöra! Närmast en seger, sett över hela matchen, är helt klart Kalmar City, men matchen slutar oavgjort, 1-1! Vi visar inställning och kämpar som ett lag, men i den sista tredjedelen händer det tyvärr lite för lite.. Vi lämnar ett derby på bortaplan besvikna, då vi tycker att vi förtjänade segern och att vi lämnar matchen besvikna, är ändå ett gott betyg på våran prestation, som jag tycker är bra! "